Strikersoft & Need Insight

Den 26 oktober möter ni Kistaföretagarna Ulf Lesley från Strikersoft och Jason McMillion från Need Insights. Kvällens speed-networking utlovar nya kontakter, i en rasande takt och organiserad form nätverkar du med andra.

Ulf berättar om sin egen resa som entreprenör och delar med sig av sina tankar som CMO och hur marknadsföringen förändrats under senaste åren. Han tar oss också med på Strikersofts resa med att omforma sin webb från ett skyltfönster till ett säljverktyg som levererar över 100 kvalificerade leads i månaden in till säljorganisationen. För dig som funderar på att anamma detta sätt att låta webben jobba mer effektivt för er, så kommer Ulf också ge oss några handfasta steg för att komma igång.

Need Insights är ett test- och analysföretag i Kista och har varit medlemmar i nätverket sedan starten för snart två år sedan. Jason kommer förbi och berättar hur han och hans kollega Roel via nätverksträffarna kom i kontakt med Sting, hur ansökningsprocessen gick till och hur de till slut blev utvalda till Stings inkubatorprogram.

Agenda
17.00 Registrering och fritt nätverkande, vi inleder med lite förtäring som HELIO Kista bjuder på
17.30 Start & välkommen
17.45 Need Insights berättar om hur de blev utvalda till Stings inkubatorprogram
17.55 Möt Ulf Lesley, CMO på Strikersoft i Kista
18.35 Dagens mentimeter-fråga till nätverket
18.45 Speed-Networking
19.30 Frivilligt nätverkande

Arkiv