Hur får ett B2B företag ut det mesta och bästa av företagets marknadsföring i digitala medier!

Kista Business Network, Kistas största affärsnätverk, välkomnar till nätverksträff med föreläsning och nätverkande för nya kontakter i Kista!

Vi tänker följa upp aprils succeträff med ett lika högaktuellt ämne. Välkommen till maj månads nätverksträff under temat Digitala Medier och här kommer fokus idag ligga på sociala medier: Hur får ett B2B företag ut det mesta av företagets marknadsföring i digitala medier!

Möt Patrik Lorentzson från Lorentzmedia, social media expert, entreprenör och Doer. Digitala Medier är en del av ett företags marknadsföring och kommer så förbli och det är viktigt att ha en digital strategi för att uppnå ökad synlighet. Det gäller B2B företag oavsett bransch.

Din marknadsföring kan ge dig return of investment (ROI) säger Patrik, som ger handfasta råd att ta med till din verksamhet om hur ett B2B företag kan annonsera för att hitta rätt målgrupp och stärka varumärket. Det är lättare än du tror.

Möt ett Kistaföretag – Kista har en enormt bred variation av olika intressanta företag i olika branscher och vi bjuder alltid på ett möte med ett spännande Kistaföretag.

Nätverkande – Fantastiska möjligheter att utöka sitt nätverk med nya kontakter, samarbeten och partners. Det är spännande att följa alla kontakter som knyts och erfarenheter som utbyts, samarbeten som inleds och affärer som uppstår mellan företagen i nätverket.

Agenda

17.00-17.30       Registrering, fritt nätverkande och co-working huset Helio bjuder på förtäring
KBN hälsar välkommen
På G i Kista – Kista Science City AB
PwC kommer förbi och hälsar på och uppdaterar oss lite
Dagens mentimeter-frågor
Föreläsning – Sociala Medier av Patrik Lorentzson, Lorentzmedia
19.30                    Fritt nätverkande, för de som vill prata lite mer

Arkiv