Hur digitala lösningar kan förenkla din vardag och effektivisera ditt företag med PwC

Välkommen till nätverksträff om hur digitala lösningar kan förenkla din vardag och effektivisera ditt företag – med Kistas affärsnätverk och PwC

Kista Entrepreneurs Network är ett affärsnätverk som syftar till att föra samman alla små och medelstora företag i ICT-området Kista, nystartade såväl som mer etablerade i en community för företag att vidareutveckla sin affär.
Vi träffas genom nätverksträffar som har olika teman där gästföreläsare, partners, sponsorer och olika företag välkomnas upp på scenen för att dela med sig av erfarenheter. En Speed-Networking utlovar många kontakter då man får chansen att prata med flera företag i olika branscher.

 

Den 23 november kommer vi att diskutera temat Framtidens ekonomifunktion där vi djupdyker in i digitaliseringens möjligheter för företag och företagare. I och med att förändringar sker allt snabbare är syftet med föreläsningen att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad. Hela 46 % av alla företagare tror att digitaliseringen kommer att påverka företagets affärsmodell inom tre år och vi ser redan nu viktiga trender kring framtidens ekonomifunktion, enligt rapporten Företagarens vardag 2016.

Föreläsningen kommer främst att beröra:
●       De fyra mest intressanta trenderna inom digitalisering
●       Relevanta lösningar för din ekonomifunktion
●       Hur du skapar ett modernt och digitalt arbetssätt.

Vi träffar Erna Imamovic- redovisningskonsult PwC i Norrort tillsammans med Axel Nilsson – ansvarig digitalisering PwC i Storstockholm


Agenda

17.00           Registrering och fritt nätverkande, vi inleder med lite förtäring.
17.30           Start & välkommen
17.45           Framtidens ekonomifunktion – fyra trender att ha koll på
18.15           Dagens mentimeter-fråga till nätverket
18.30           Speed-Networking
19.30           Frivilligt nätverkande

Arkiv