Exklusiv nätverksträff Ericsson Studio & Årets Kistaföretagare 2018

Missa inte en exklusiv nätverksträff hos Ericsson i deras showroom, Ericsson Studio. Denna kväll utser vi även Årets Kistaföretagare 2018!!

Ericsson öppnar upp sitt showroom för oss, något som bara vip-kunder och kungligheter brukar få tillträde till. Vi kommer att få en rundtur i framtidens värld och se vad 5G kommer möjliggöra.

Hälften av alla världens uppkopplingar går genom en Ericsson-lösning, i Ericsson Studio får vi en förklaring till varför. Sedan hoppas vi på att de har möjlighet att visa upp något spännande och nytt från Mobile World Congress Barcelona 2019!

Kista Business Network har utlyst en nominering till Årets Kistaföretagare 2018. Denna kväll kommer vi att få veta vilket det blir.

Programpunkter
17.00-17.15       Registrering
17.15                    Förtäring och Nätverkande
18.00                  KBN och KSCAB utser Årets Kistaföretagare 2018
18.10                   Marie Westrin, Head of Develop Practice, Ericsson AB
18.30                  Demo Tour av Ericsson Studio
19.30                  Tack för idag

VIKTIGT
Antalet platser till denna lokal är begränsade och därför har vi också begränsat till 2 personer per företag så det är först till kvarn som gäller.

Bekräftelse på anmälan kommer alltid till den mailadress du angett, har du inte fått någon så hör av dig till oss på contact@kistabusinessnetwork.se
Vi ber er också observera att vid förhinder avbokar du dig enklast via din inbjudan, senast 24 timmar innan, vid för sen avbokning eller no-show debiteras som en avgift på 395 kr (exkl. moms).

Läs mer och anmäl dig!

Arkiv