Årets första nätverkskick-off på temat hur du hittar pengar för att utveckla din affärsidé.

Välkommen till årets nätverkskick-off på temat hur du hittar pengar för att utveckla din affärsidé den 18 januari 2018.

Som ni kanske sett så avslutade vi året med att byta namn. Njaa rättare sagt så byter vi ut ett ord, till Kista Business Network. Dessutom har vi en alldeles ny och färsk hemsida. Hoppas att ni gillar den!

Vi planerar att erbjuda nya aktiviteter och samarbeten under 2018 för att du ska kunna nätverka och vidareutveckla ditt företag. Vi ser att det sker en hel del business och samarbeten mellan medlemsföretagen genom nätverket och det är superkul!

Vi inleder året med att bjuda in vår nya samarbetspartner Coompanion Stockholm och deras erfarne företagsrådgivare och affärsutvecklare Eric Edung att föreläsa i ämnet finanisering och affärsplan.
Finansiering är en av de största utmaningarna för entreprenörer som ska starta eller växla upp sitt företag. Vare sig man behöver banklån, crowdfunding, riskkapitalister, affärsänglar, inkubatorer, riskvilliga statliga krediter, Almi, Mikrofonder etc, så är affärsplanen nödvändigt för att kunna komma vidare i sin verksamhetsutveckling.
Men vad ska en affärsplan innehålla för att intressera finansiärerna?
På denna nätverksträff tar vi upp hur man använder affärsplanen som verktyg för finansiering.

Eric Edung, Företagsrådgivare och Affärsutvecklare, Coompanion Stockholm.
Lite om Erics bakgrund, han har jobbat som marknads- och försäljningschef inom livsmedelsbranschen, konsult inom koncept- och produktutveckling samt företagsrådgivare och finansiering på bank. Eric har suttit i ett nätverk med riskkapitalister och affärsänglar med utvärdering av affärsplaner och rådgivning. Han har även suttit som medlem i juryn för Venture Cup.


Agenda

17.00           Registrering och fritt nätverkande, vi inleder med lite förtäring som Helio Kista bjuder på!
17.30           Start & välkommen
17.40           Hur hittar du pengar för att utveckla din affärsidé, Eric Edung, Coompanion Stockholm
18.20           Dagens mentimeter-fråga till nätverket
18.35           Speed-Networking
19.30           Frivilligt nätverkande

Varför ska du delta och vad handlar affärsnätverket om?
Affärsnätverket syftar till att föra samman alla små och medelstora företag i ICT-området Kista, nystartade såväl som mer etablerade i en community för företag att vidareutveckla sin affär. Är du företagare i Kista och söker möjlighet att träffa och nätverka med likasinnade, dela dina tankar, idéer och hitta vägar till nya affärsmöjligheter så är du välkommen som medlem! Vi jobbar för att vara en aktiv del av Kistas ekosystem och är bl.a partner till Kista Science City AB och EIT Digital. Nätverket har nu över 300 medlemmar som möts genom bl.a månatliga nätverksträffar där det kommer mellan 40 och 60 personer från olika företag i Kista.
Välkommen på våra nätverksträffar!

Anmäl dig så vi vet att du kommer!

PS. Vid förhinder avbokar du dig enklast via systemet, senast 24 timmar innan, annars debiteras en no-show avgift på 495 kr (exkl. moms).

Läs mer på vår hemsida
Följ oss på Facebook eller LinkedIn för mer information om nätverket och vad som händer i Kista!

Tack till våra partners och sponsorer! God fortsättning på det nya året och varmt välkommen den 18 januari!

Kista Business Network

Arkiv