Om Kistas största affärsnätverk


 Community   ✓ Nätverkande   Föreläsningar    Stärka affärsrelationer

 

Kista Business Network är ett affärsnätverk som syftar till att föra samman alla små och medelstora företag i ICT-området Kista, nystartade såväl som mer etablerade, i en community som ger företag och företagare möjlighet att vidareutveckla sin affär.

Vi träffas genom nätverksträffar och workshops som har olika teman där gästföreläsare, partners och olika företag välkomnas upp på scenen för att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. En Speed-Networking utlovar många kontakter då man får chansen att prata med flera företag i olika branscher.

Varför ska du delta och vad handlar affärsnätverket om?
Är du företagare eller anställd i Kista och söker möjlighet att träffa och nätverka med likasinnade, dela dina tankar, idéer och hitta vägar till nya samarbeten och affärsmöjligheter samt föreläsningar i olika intressanta och aktuella teman så är du välkommen på våra events! Vi jobbar för att vara en aktiv del av Kistas ekosystem och är bl.a. partner till Kista Science City AB, PwC, EIT Digital och Aspia. Nätverket har nu mer än 300 medlemmar som möts genom månatliga nätverksträffar och workshops av mellan 40 och 75 personer från olika företag.

Välkommen att realisera din vision och vidareutveckla din affär i Kista Business Network!

Bli medlem här

Affärsnätverkets syfte är att förse medlemmarna med:

 

  • En community där företag och företagare kan vidareutveckla sin affär.

 

  • Möjlighet att dela kompetens och värdefulla erfarenheter med andra företagare

 

  • Nätverksträffar med aktuella föreläsningsteman för företag

 

  • Speed Networking för att vidga sitt nätverk med nya kontakter

 

  • Hitta potentiella samarbeten och partnerskap

Varför är mitt företag medlem i Kista Business Network?

Vi har ställt lite frågor till några av affärsnätverkets företagsmedlemmar, vi undrade varför de är medlemmar i Kista Business Network och hur medlemskapet utvecklat deras verksamhet?

JASON MCMILLION

Grundare & VD, Need Insights AB


“  Vi har haft turen att vara med från början. För oss som Kistaföretag är det ett naturligt steg att förstå vilka andra företag det finns i Kista, och hur kan vi samarbeta med dem – hur kan dem hjälpa oss och vi hjälpa dem?  

MARIA KÖLLERSTRÖM

VD, Konomi Consulting AB


“  Vi valde att gå med i Kista Business Network på grund av de olika föreläsningarna som erbjuds. När man jobbar som projektledare inom konsultbranschen är det väldigt skönt att ha ett nätverk att faktiskt luta sig tillbaka till.  

Ulf Lesley

CMO Strikersoft AB


Man kan se nätverket som en arena där man kan utforska affärer tillsammans och vi har fått många nya kontakter, där vi håller på nu och ser vad vi kan hitta på tillsammans, vilka kunder vi kan gå tillsammans och vad vi kan lära av varandra.

Varför är jag partner till Kista Business Network?

Vi har ställt lite frågor till några av affärsnätverkets partner, vi undrade: Vem är du och vilket företag kommer du från? Varför är ni Partner till Kista Business Network?

GÖRAN OLOFSSON – Partner

Director, EIT Digital Sweden


ANDERS NYMAN – Partner

VD & Partner, Inst Invest AB