ADRESS

Helio, Time Building
Kistagången 12
16440 Kista

Kista Business Networks grundare Magdalena Hagberg

Magdalena Hagberg


VD och Grundare

E-mail:
magdalena.hagberg@kistabusinessnetwork.se

Telefon:
070 – 575 88 06

Om Magdalena

Magdalena har arbetat i Kista sedan 1995 för bl. a Ericsson Radio Systems, Ericsson Mobile Communications och Sony Ericsson som Internationell Event Manager med Europa, Nordamerika, Asien och Latinamerika som arbetsfält samt som Marknadskommunikatör av tekniska produkter worldwide.

Marco Giertz


Affärsstrateg

E-mail:
marco.giertz@kistabusinessnetwork.se

Telefon:
070 – 152 88 01

Om Marco

Med utbildning från KTH och Master i Internationell Ekonomi på Handelshögskolan har Marco ansvarat för internationella företagsbesök för Kista Science City AB sedan 2015.

Advisory Board

Johan Duprez


Business and Corporate Development
NE Partner Kista

Om Johan

Civilingenjör i Elektronik från KTH med lång bakgrund från Ericsson såsom affärsområdeschef för Ericsson Microelectronics Kista. Därefter bl.a GM Operation and Production på Infineon och VP Business Development and Products & Technologies på Wallenius Water. Idag  är Johan affärsutvecklare på Nordic Electronic Partner med kontor i Kista, Västerås och Norrtälje.
Johan startade Kista Business Networks samverkansgrupp Kista Medtech Group 2019 och driver idag samverkansgruppen Kista AI Group.

Charlotte Kalin


VD och Medgrundare
MakeTrade med plattformen Sweden on the Go

Om Charlotte

Gedigen internationell bakgrund som chef, partner och ledare för en rad näringslivsorganisationer och projekt i Sverige och världen. Charlotte har jobbat med handel och utvecklingsarbete på en rad komplexa marknader i Afrika, Indonesien, Pakistan, Irak. m.fl. Hon har bl.a. varit internationellt ansvarig på Svenskt Näringsliv och Stockholms Handelskammare samt varit chef för Transatlantic Business Dialogue i EU. Charlotte är medgrundare och verksam inom Make Trade, en förening som bildades för att främja handel och internationellt företagande.  Charlotte har bland annat tagit fram plattformen Sweden on the Go med 120+ internationella kvalitetssäkrade konsulter från olika länder som står redo att hjälpa företagen med internationell expertis.
Hon har styrelseerfarenhet från Intertek, International Women’s Entrepreneurial Challenge, Sveriges Allmänna Utrikeshandelsförening och Myrorna.

Stefan Hallberg


VD
Bisevo Business Evolution AB Kista

Om Stefan

Stefan Hallberg har jobbat som VD i utbildningsbranschen i 20 år, nu driver han Bisevo Business Evolution AB som specialiserar sig på online utbildning och gamification bl.a inom försäljning.
Stefan är en entreprenör som brinner för digitalt lärande och ständig utveckling. Han har bl.a. fått fyra gasellutmärkelser och blivit vald till årets företagare.