En affärsrådgivares praktiska råd för att få företaget att växa!

Vi drar igång januari med nätverksträff och en favorit i repris med besök hos EIT Digital där vi får möta deras affärsrådgivare och titta närmare på hur nå tillväxt i praktiken och hur internationellt innovationssamarbete går till.

Vi har frågat vilka föreläsningsämnen Kistas företag önskar och man vill gärna dyka ner i affärsutveckling och det tänker vi göra denna gång.  En gång per år brukar vi bli inbjuden till Göran Olofsson och hans kollegor på EIT Digital. Där händer spännande saker inom många olika områden som är intressant för företag och företagare – från utbildningsprogram, innovationsaktiviteter till stöd för digitala tillväxtbolag.

Affärsrådgivaren Fredrik Hånell, som ingår i EIT Digitals Accelerator, kommer att prata om vilka de praktiska aspekterna av internationell tillväxt är att tänka på. Därefter berättar Göran Olofsson om 2019s nya möjligheter att dra nytta av EIT Digitals innovationssamarbetsprogram.

För dig som inte känner till EIT Digital – EIT Digital är en ledande europeisk organisation för öppen innovation med 190 olika europeiska partners – storföretag, små/medelstora företag, universitet och forskningsinstitut.

EIT Digital investerar i internationella samarbeten, som ska leda till marknadsintroduktion av produkter och tjänster baserade på digital teknik. De håller till i Electrumhuset på Kistagången, på samma våning som KTH. Där driver de en egen cool innovationshub med professionella företagsutbildningar, affärsrådgivare, accelerationsprogram för tech scale-ups (dvs. tillväxtbolag) och drivhus för talanger med över 200 Masterstudenter.  Letar du efter en ex-jobbare till ett projekt, här kan du kanske hitta den?

Ett tillfälle att knyta nya intressanta kontakter!

Läs mer och anmäl dig!

Arkiv