Besök Kista Mobility Day med Kista Business Network!

Företagsfika med nätverkande och tekniksnack, exklusivt besök i Ericssons Trailer och fokus på framtidens produkter inom Mobilitet och 5G .

Ericsson arrangerar Kista Mobility Day onsdag den 12 juni, i samarbete med Stockholm Stad, Drive Sweden, Urban ICT Arena/Kista Science City och Viable City. Här visar man upp hur morgondagens Smart City skulle kunna se ut i ett ecosystem. Gatorna Kistagången och Grönlandsgatan stängs av och bildar ett utställningsområde med ett mediabevakat heldagsprogram från 8 till 20.

Kista Business Network passar på att bjuda in till att möta alla utställande företag, få ett exklusivt besök i Ericssons Trailer och nätverksfika med andra Kistaföretagare!

På Ericssons hemsida kan du läsa mer om vad eventet handlar om och dagens agenda.
Vi inleder 13.50/14.00 med en exklusiv tur i Ericssons produktdemotrailer, därefter bjuder vi in till företagsfika med Kista Business Network från kl 14.30 för att prata teknik, företagande och nätverka på Helios Terrass på Kistagången 12, där är vi på första parkett och har full koll över området och vad som händer. Restaurang Tastory och Konferens- och Kontorshotellet Helio bjuder på fika denna dag.

Välkommen!

Arkiv