Årets Kistaföretagare!


Kista Business Network tycker att vi dagligen och på våra nätverksevents träffar så många spännande företag att vi utlyste en nominering till årets Kista företag 2018! Vem som vann kan ni se på vår förstasida.
Vi vill dela ut priset för att synliggöra små och mellanstora företag som, genom sitt engagemang och entreprenörskap bjuder på sig själv och delar med sig av sin kunskap och erfarenhet eller arbetar innovativt och forskningsutvecklande.

Du kommer att kunna nominera ett företag du tycker uppfyller det, kanske är det det företag du själv arbetar på!

Kriterier för Årets Kistaföretagare 2018 var:
* Att företaget har sitt kontor i Kista
* Är ett B2B företag eller B2C om det är digitalt
* Är ett litet eller mellanstort företag
* Ett företag som alltid bjuder på sin kunskap och utvecklingskraft med och till andra företag i Kista eller är innovativt och forskningsutvecklande.

Deadline nominering
Nomineringsmöjligheten för Årets Kistaföretagare 2019 öppnar vi runt oktober/november.

Jury
Juryn som utser årets Kistaföretagare är Partners till nätverket och kommer från Kista Science City AB, PwC, EIT Digital och Aspia.

Prisutdelning
Annonsering av vinnare och prisutdelning av Årets Kistaföretagare 2019 sker vid ett nätverksevent som vi informerar om när det är dags.
Priset är ära och titel, ett emblem till hemsidan som Årets Kistaföretagare, ett inramat diplom till kontoret samt synlighet i form av en och annan bild och video på KBNs hemsida och i våra andra kanaler!